marți, 19 februarie 2013

Mobila de lux la Standarde Superioare


                       Mobilier de lux numai in Brasov La Kreativo


Eleganta si Rafinamentul Kreativo


Personalitatea fiecaruia dintre noi propune noi orizonturi de spatialitate si confort, in asa fel incat intimitatea si utilitatea pe care vi le doriti sa poata fi in fiecare colt al casei.
Produsele noastre prezinta nivel calitativ inalt avand o gama larga de mobilier cu design clasic si modern oferindu-ne flexibilitatea de a ne adapta cerintelor si a oferi servicii la standarde superioare.
mobilier de lux brasov, mobila la comanda brasov, magazin de mobila brasov, kreativo brasov, magazin de mobila kreativo brasov
Bucatarie Moderna
Pentru casele in care luxul predomina este important sa alegem un mobilier de calitate si sa tinem cont de mai multe lucruri de la materiale si constructie pana la forma, culoare si finisaj, aspecte care tin de gust.
Pentru a putea satisface pe deplin necesitatile clientilor, societatea noastra ofera orice tip de mobilier cu design unic, impecabil si cu personalitate, aducand o atmosfera de intimitate si confort.
Achizitionarea reusita a mobilierului necesita decizii bazate pe un echilibru intre emotie si intelect. Pentru calitate pe termen lung trebuie sa tinem cont de material, tipul de constructie, culoare si imbinarea cu celelate obiecte din locuinta.

Adaptabilitate la Orice Tip de Spatiu

Modern si util, mobilierul de lux se potriveste fiecarui spatiu si poate creea o camera pe cat de excentrica pe atat de primitoare, iar culorile calde pot imbina ideal un living cu o bucatarie open space.
Asiguram consiliere de specialitate in procesul de achizitie pentru alegerea tipului de mobilier, iar in sectorul sevicii se ofera transport, montaj si pozitionarea finala a produselor  in locuinta dumneavoastra.
Comercializam mobila de lux modulara care se poate executa si la comanda in functie de spatiul si dorintele dumneavoastra.
Standardele ridicate se reflecta in activitatea noastra: promtitudinea in oferirea de servicii, solutii alternative sau personalizate, punem accent pe experienta si profesionalism si imbunatatim constant relatiile dintre noi si clienti.
Ne dorim ca produsele noastre sa isi mentina calitatea de aceea asiguram personal specializat si investim permanent in tehnologie.

Proiecte Proprii Personalizate

Creativitatea proiectelor si calitatea produselor sunt principii pe care le sustinem si ne-au determinat sa mentinem contactul cu ultimele trenduri in design si sa participam la traininguri de specializare pentru ca ne dorim sa raspundem in mod real dorintelor tale.
Atentia la detalii este alta prioritate pentru noi si poate face fiecare colt cel mai primitor loc din casa ta sau cel mai eficient spatiu de lucru, de aceea viziunea ta este proiectul nostru, il schitam impreuna iar noi il construim profesionist.
In concluzie gama de produse prezentata clientilor se adreseaza gustului si rafinamentului si este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu