miercuri, 17 aprilie 2013

Mobila Lucioasa VS Mobila Mata


Mobila lucioasa vs mobila mata


Trendul futurist ne propune mobilierul cu fatete lucioase confectionate din pal lucios, din MDF (medium density fiberboard) infoliat sau din sticla. Din punct de vedere estetic, aspectul lucios este deosebit, dar cand vine vorba de bucatarie, acesta este destul de greu de intretinut daca ne gandim la aburul si umezeala din incapere.
Mobilierul lucios are un aspect fabulos datorita reflexiilor si pretiozitatii si este potrivit pentru orice incapere din casa inclusiv pentru holuri. Puteti opta pentru orice fel de combinatii cromatice, deoarece paleta de culoare a palului melaminat lucios este foarte variata.  

Mobilier de Lux- Kreativo Brasov
Bucataria, un spatiu al oricarei locuinte, fie ca este o camera spatioasa, fie ca are dimensiuni limitate, un lucru imperios necesar este acela de a stii cum sa o amenajezi astfel incat sa obtii o incapere capabila sa-si indeplineasca toate functiile proprii cat mai bine. O parte importanta a acestui proces este alegerea mobilierului.
Pentru a putea face alegerea optima in acest domeniu, trebuie mai intai sa te documentezi asupra unor aspecte ale bucatariei tale, de pilda gradul de umiditate sau ce corpuri de mobila se preteaza atat dimensiunilor camerei cat si nevoilor si posibilitatilor tale.
Iata cateva avantaje si dezavantaje ale ambelor materiale  de realizare a pieselor de mobilier, precum si cateva sugestii in legatura cu alegerile care ar trebui facute, in functie de conditiile incaperii.
In primul rand, mobila lucioasa, prin comparatie cu mobila mata, are o estetica speciala, oferind bucatariei un aspect deosebit. Pe de alta parte, prezinta mari dificultati de intretinere, reprezentand o alegere imposibila pentru camere cu grad de umiditate ridicat.
Mobilierul mat, insa, reprezinta o decizie isteata in amenajarea unei bucatarii, fiind extrem de usor de intretinut. Din pacate, acest tip de mobila nu ofera o estetica speciala incaperii, aratand ca oricare mobilier obisnuit, strict necesar.

Bucatarii Clasice- Kreativo Brasov
Mobilierul de sufragerie se gaseste mai nou sub forma de corpuri individuale care pot fi configurate dupa bunul plac avand doar partea inferioara fixa. Aceste corpuri cat si blatul mobilierului sunt din sticla fumurie de cele mai multe ori, acesta sticla putand fi inlocuita cu un pal melaminat lucios daca se doreste acest lucru. Aspectul estetic al luciului se mentine, in schimb aveti posibilitatea de a alege alte culori.
Mobila mata este foarte practica si usor de intretinut si este recomandata oricarei incaperi. In bucatarii mobila mata este ideala, rezistand la aburi si umezeala. Nu se murdareste repede fata de mobilierul din pal lucios sau ca sticla si este rapid de curatat, un detergent universal fiind suficient.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu